Ortiga és un col.lectiu artístic afincat a Banyoles, que neix  l'any 2016 , després de la trobada entre diferents projectes artístics i socials.

 

Actualment el seu treball i investigació gira entorn de les arts escèniques realitzant espectacles i cursos on es promou l'art com a eina d'ajuda social i emocional. 

Marc Selles

ACTOR, CO-DIRECCIÓ ARTÍSTICA

ESCENOGRAFIA

Actualment treballa com a actor i ajudant d'escenografia en l'espectacle Kumulunimbu de la Cia. Ortiga, de la qual treballa desde el 2015 en diferents projectes de creació e interpretació d'espectacles i fent tambe treballs d'escenografia.Format en diferents disciplines com interpretació, teatre cómic, teatre físic, clown, bufó i com a docent de teatre.Ha treballat a titol individual i en diferents colectius com la Pallasseata Girona, El cigarrito de despues, contaminando sonrisas, .

Ingrid Codina

ACTRIU, CO-DIRECCIÓ ARTÍSTICA,

ATREZZO I VESTUARI

Actualment fa assistència de direcció a l'espectacle Kumulunimbu, és docent de teatre de l’Oprimit/da, expressió artística i trapezi amb infants i adolescents (Escola Municipal d’Expressió d’Olot,Aula de Joves de Sant Jaume de Llierca, Escola de Riudaura) treballa als instituts  de Girona com actriu i docent en el projecte “Que passa amb el Whats up?”de l’Associació Cultural Kilalia, contacontes en diverses biblioteques de La Garrotxa, Llicenciada amb Criminologia i Política criminal a la UB, es forma a l’escola de teatre Social Forn de Teatre Pa’Tothom (Barcelona), teatre físic al Galliner (Girona),Tècnica Segnimosi i realitza diferents cursos i workshops de dansa, teatre, cant, clown i trapezi. Ha treballat com a actriu amb l’associació Teatraviesas i Associació cultural Crisàlide. Destaca el treball amb professors com Julian Boal, Alex Cohelo,Pep Vila, Marian Masoliver, Minako Seki

Guillem Geronès

ACTOR,, CO-DIRECCIÓ ARTÍSTICA, DISSENY GRÀFIC, ESCENOGRAFIA

 

il.lustrador, escenógraf i actor, es forma através de les experiències de treball dins a diferents col.lectius, cursos i escoles  el 2011 es llicencia  a Portugal com a escenògraf. Actualment treballa únicament dins Ortiga, 

 

Com a actor ha treballat amb les companyies Teatro do Frio, Clown laboratori Porto, Rei sem Roupa,  radar 360, Companyia de comediants Kafkiana i Ortiga del qual és co-fundador.  

 

Col.lectiu Ortiga

ortiga.cia@gmail.com

+34 619616642